Skip to main content

O amintire. T_t


Vei rămâne doar o amintire disprețuită, cel ce vorbește cuvântul Tău așa e! Când ne-om învăța că totul rămâne aici, când,! un nume bun și avere, ard toate! Ca un om care a trecut în suflarea lui! Lasă-mă să spun la revedere, în durerea sufletului. Un pas de speranță, în ceața lumii! La vremea hotărâtă totul va tăcea, parcă nici na fost vreodată. Golul se va auzi ca un tunet îndepărtat, al unei dureri ce sfâșie chiar și ființa liniștită! Bucuria în El e singura ce nu trece, niște șoapte în apele reci. Tatăl  e- timpul care se oprește în loc, la glasul Lui! Nădejdea fericirii e dăruirea trupului- inimii, în planul Lui de lucrare.


                                         - A. A. Popovici,

Comments

Popular posts from this blog

Florile pastelate .,

Florile inimii sunt pastelate ~primăvară asteptată .  Îmi plâng inima sfâșiată din mine ! Binecuvântările nu se spun doar se văd ! Poate că am crezut ce ai vorbit Tu dar. . .  Nu avea nici o formă plăcută ci dar se ascundea īn agonia vieții . Dacă viața ar fi o melodie dar, nu este ? Trebuie să trăiesc ca și cum nu ași exista .  Mi-ași fi dorit ce se dorește deși e târziu a mai aștepta un răspuns ! Pentru mine nu ai răspuns, totuși! Mi-am vazut visele spulberate în marea albastră- adâncă . Atunci când, bucuria devine reală viața este în culori vii pastelate și simți că respiri dragostea dulce a inimii !  Ce ași putea să îmi mai doresc și nu mi-am dorit în această viață ?!- A. A. Popovici,

Green writer.

In time with my books.  In time with my thoughts. In time with my desires. In time with my sadness. In time with my writing. In time with my dreaming. In time with my plants. In time with my darkness.


In time with my lost hopes. In time with my sad piano -melody. In time with my waiting...  In time with my travel, feelings.


In time is my window door!


In time with my shadows. In time with my lover. In time with my thinking. In time with my happiness. In time with my words. In time with my loneliness.


All that I desire, All my dreams, All my hopes, Are in time for me!


I’m a green writer! In time with my own poetry! In time with my library of books.                           - A. A. Popovici,

Morning year !

Scent of a man.
Art of a room.
It was lonely.
Happy new year is home.
Last feelings inside!
Be your own kind of fashion.
Friday cat friend.
Cappuccino outfit color.
Newspaper look.
Mood of a feeling.
Art without o feeling.
Touch of a word.
An hello of a good morning year!
Warm season is just you.
Wishing of you to be here.
Morning is a loneliness day.
Two hearts are alone.


- A. A. Popovici,