Skip to main content

Familia necunoscută ._.De ce, nu le sunteți mamă și tată în această viață? Unde vă este inima, ceea de care nimeni nu îL va vedea pe El? Nu te lipsi de bunătatea inimii tale, ce îți este suflarea făra de ea? Când, brațele tale vor putea iubii un necunoscut al unui sânge străin? Pentru ce, vrei să îți irosești dragostea în zadar, și nu accepți îndemnul Lui la o iubire alt fel decât ceea normală? Nu iubiți doar ce este al vostru și pe cei sărmani îi lăsați în groapa nopții! Pentru că cel ce Tată și Mamă a fost înaintea ta, a renunțat la tot. În fericita Lui dragoste necondiționată pentru fiecare suflet și națiune! Plângeți neputința în fața Tronului etern de iubire cerească, nu arunca cu piciorul în inima Lui, ce din cioburi te-a cules cândva și pe tine din lumea cenușie fără nici un strop de lumină în noaptea rece! Familia necunoscută a dragostei Lui, ce și ție ți-a vărsat, iubire din potirul Lui.! De acum, îndrăznește să adormi la sânul tău și pe cei ce nu îți sunt din al tău sânge dar, ei sunt rodul jertfei Lui în ocara , deznădejdi, ce așteaptă venirea Lui în glorioasa îmbrățișare!

                                

                                                      - A. A. Popovici,


Comments

Popular posts from this blog

Florile pastelate .,

Florile inimii sunt pastelate ~primăvară asteptată .  Îmi plâng inima sfâșiată din mine ! Binecuvântările nu se spun doar se văd ! Poate că am crezut ce ai vorbit Tu dar. . .  Nu avea nici o formă plăcută ci dar se ascundea īn agonia vieții . Dacă viața ar fi o melodie dar, nu este ? Trebuie să trăiesc ca și cum nu ași exista .  Mi-ași fi dorit ce se dorește deși e târziu a mai aștepta un răspuns ! Pentru mine nu ai răspuns, totuși! Mi-am vazut visele spulberate în marea albastră- adâncă . Atunci când, bucuria devine reală viața este în culori vii pastelate și simți că respiri dragostea dulce a inimii !  Ce ași putea să îmi mai doresc și nu mi-am dorit în această viață ?!- A. A. Popovici,

Green writer.

In time with my books.  In time with my thoughts. In time with my desires. In time with my sadness. In time with my writing. In time with my dreaming. In time with my plants. In time with my darkness.


In time with my lost hopes. In time with my sad piano -melody. In time with my waiting...  In time with my travel, feelings.


In time is my window door!


In time with my shadows. In time with my lover. In time with my thinking. In time with my happiness. In time with my words. In time with my loneliness.


All that I desire, All my dreams, All my hopes, Are in time for me!


I’m a green writer! In time with my own poetry! In time with my library of books.                           - A. A. Popovici,

Morning year !

Scent of a man.
Art of a room.
It was lonely.
Happy new year is home.
Last feelings inside!
Be your own kind of fashion.
Friday cat friend.
Cappuccino outfit color.
Newspaper look.
Mood of a feeling.
Art without o feeling.
Touch of a word.
An hello of a good morning year!
Warm season is just you.
Wishing of you to be here.
Morning is a loneliness day.
Two hearts are alone.


- A. A. Popovici,