Skip to main content

Familia necunoscută ._.De ce, nu le sunteți mamă și tată în această viață? Unde vă este inima, ceea de care nimeni nu îL va vedea pe El? Nu te lipsi de bunătatea inimii tale, ce îți este suflarea făra de ea? Când, brațele tale vor putea iubii un necunoscut al unui sânge străin? Pentru ce, vrei să îți irosești dragostea în zadar, și nu accepți îndemnul Lui la o iubire alt fel decât ceea normală? Nu iubiți doar ce este al vostru și pe cei sărmani îi lăsați în groapa nopții! Pentru că cel ce Tată și Mamă a fost înaintea ta, a renunțat la tot. În fericita Lui dragoste necondiționată pentru fiecare suflet și națiune! Plângeți neputința în fața Tronului etern de iubire cerească, nu arunca cu piciorul în inima Lui, ce din cioburi te-a cules cândva și pe tine din lumea cenușie fără nici un strop de lumină în noaptea rece! Familia necunoscută a dragostei Lui, ce și ție ți-a vărsat, iubire din potirul Lui.! De acum, îndrăznește să adormi la sânul tău și pe cei ce nu îți sunt din al tău sânge dar, ei sunt rodul jertfei Lui în ocara , deznădejdi, ce așteaptă venirea Lui în glorioasa îmbrățișare!

                                

                                                      - A. A. Popovici,


Comments

Popular posts from this blog

Mântuire dulce,.

Un glas mi-a rămas din Tine ! De ce mai respir ? Mântuire dulce, mai iubești ?! În mine sunt lacrimi . Aici,! .......... Îmi este rămășița sufletului . Oare mai respir , Mântuirea Ta dulce ? Atunci când, Inima mi-se desprinde De trup în durere .? Al Lui va fi umbra mea . Mai este ea dulce atunci ? În mâini îmi țin cerșitele cuvinte , Acolo nerostite, ce vor rămâne ? Lasă să ardă suspinul în răni ! Târzii sunt orele trecătoare .

                                                                                   - A. A. Popovici,

. .. din mine

Lasă-mă să te iubesc mâine pentru că azi este târziu . Nu mai știu să cred în speranța nădejdi ! Ca briza unui vânt așa este cuvântul lui Isus ! Când știi ce vrei de la viață doar atunci vei fi o binecuvântare pentru alți ! Liniștea cu Dumnezeu este izvorul unei nesecate iubirii ! Nu îți irosi mântuirea pe lucruri de nimic . Speranțele Lui în bătaia nebună după sufletul tău sunt ca iubirea veșnică a inimii ce așteaptă ! Mai visează ființă ce dorești călătoria amurgului . Exist într-un loc bizar ce taina sufletului o despică . Valul mării zvârcolește târzia liniște, acel suspin ! Flămândă îmi este boarea vieții Doamne, oare așternutul rugăciuni va mângâia durerea zbuciumată a minți mele ? El și tu ești sensibil atâta vreme cât timpul a oprit în loc freamătul aspru al înghețului . Aștern propoziți neterminate pentru că vreau să cred că dincolo de cuvinte există ceva măreț de iubit ! Mi-se cutremură în mine prietenia dulce ce am dorit-o ca pe un drum melodios . Undeva atunci, tu vei fi …

Perhaps or maybe ?

I like pain age of me ,.
Why do you need love ?
Future is dark for me .
My path in life is alone ?
He is my history .
You let go of your dream ?
Like a life in death !
Do heaven felt your soul ?
Just like all is over .
Now I see the steps ?
Clouds go like cold sky !
Don't fight alone do you ?
Return your heart again.
As in a lonely breath ?!
Perhaps or maybe ?- A. A. Popovici,