Skip to main content

Suferința Lui!

Suferința este durerea Lui în rămășița iubirii rămasă în așteptarea lui Isus! Ce ar fi fost vântul fără existența Ta și iubirea ceea albastră a norilor?!  Chinul sufletesc al Ierusalimului meu! Durere sufletească, unde este agonia Lui? Isus tânjește după tine cu lacrimi de dor cristaline! Oare de ce, sfâșie durerea Lui în inima sufletului tău?. Unde îți este frica sfântă înaintea Lui, ce brăzdează fericirea în picuri de Duh Sfânt? Oh Isuse,!!! Mă întorc în cenușa mormântului fără Tine, ce dispare în nepăsarea mea ascunsă?  Te caut în gunoaiele de pe drumul bucuriei de o clipă și apoi, pier toate ca un suspin de freamăt uscat în vale! Crucea Ta am lăsat-o pe umeri goi, că și astăzi voi custa din Cuvântul Tau dar, gândul mi-a fost furat de murdăria timpului în care ochii se opresc adesea!. Ce laudă îți aduce ființa mea în starea deprolabilă în care se găsește? De ce, mereu copiați și nu vă place originalul... plus de asta nu știu cât Laudă pe Isus, falsitatea? Oare, am uitat Cuvântul Lui- Biblia? Peticim ca un dulap păcatul cu forme plăcute la atingere și trăim asa cu zdrențele pe noi ce dor! Nu mai dorim învelirea cu bucuriea lui Isus, plecăm capetele sub povara proprei noastre osânde amare.


                                 - A. A. Popovici,

Comments

Popular posts from this blog

Florile pastelate .,

Florile inimii sunt pastelate ~primăvară asteptată .  Îmi plâng inima sfâșiată din mine ! Binecuvântările nu se spun doar se văd ! Poate că am crezut ce ai vorbit Tu dar. . .  Nu avea nici o formă plăcută ci dar se ascundea īn agonia vieții . Dacă viața ar fi o melodie dar, nu este ? Trebuie să trăiesc ca și cum nu ași exista .  Mi-ași fi dorit ce se dorește deși e târziu a mai aștepta un răspuns ! Pentru mine nu ai răspuns, totuși! Mi-am vazut visele spulberate în marea albastră- adâncă . Atunci când, bucuria devine reală viața este în culori vii pastelate și simți că respiri dragostea dulce a inimii !  Ce ași putea să îmi mai doresc și nu mi-am dorit în această viață ?!- A. A. Popovici,

Green writer.

In time with my books.  In time with my thoughts. In time with my desires. In time with my sadness. In time with my writing. In time with my dreaming. In time with my plants. In time with my darkness.


In time with my lost hopes. In time with my sad piano -melody. In time with my waiting...  In time with my travel, feelings.


In time is my window door!


In time with my shadows. In time with my lover. In time with my thinking. In time with my happiness. In time with my words. In time with my loneliness.


All that I desire, All my dreams, All my hopes, Are in time for me!


I’m a green writer! In time with my own poetry! In time with my library of books.                           - A. A. Popovici,

Morning year !

Scent of a man.
Art of a room.
It was lonely.
Happy new year is home.
Last feelings inside!
Be your own kind of fashion.
Friday cat friend.
Cappuccino outfit color.
Newspaper look.
Mood of a feeling.
Art without o feeling.
Touch of a word.
An hello of a good morning year!
Warm season is just you.
Wishing of you to be here.
Morning is a loneliness day.
Two hearts are alone.


- A. A. Popovici,